DE SMULSTEEN:

De met vlees en groente gevulde steen wordt op authentieke Bulgaarse wijze, in één keer in de oven op 180°C en in 25-30 minuten, gegaard. En door de bijgeleverde gietijzeren houders kan de steen op tafel gepresenteerd worden. Zo kunt u direct aan tafel genieten van een complete, sfeervolle, ambachtelijke en verse maaltijd. De feestelijke Smulsteen is ook ideaal als alternatief voor gourmetten. Bezoek onze winkel voor verdere detail informatie. 

Bulgaarse smulsteen

Bulgaarse smulsteen

Gevuld met: varkenshaas, aardappelwedges, paprika, courgette en broccoli

Hollandse beenham smulsteen

Hollandse beenham smulsteen

Gevuld met: beenham, haricot verts, mais en aardappelwedges.

Franse smulsteen

Franse smulsteen

Gevuld met: varkenshaas, haricot verts, broccoli en aardappelwedges.

Smulsteen mixed grill trio

Smulsteen mixed grill trio

Gevuld met: varkenshaas, kipfilet en biefstuk

Champignon kip smulsteen

Champignon kip smulsteen

Gevuld met: kipreepjes, kastanje champignons, oesterzwammen, taugé, bosui, paprika en pijnboompitjes

Tips en spelregels voor de smulsteen

 

 

  • 1 uur voor bereiding de Smulsteen uit de koelkast halen
  • De Smulsteen in voorverwarmde oven op 180°C in 25-30 minuten garen
  • Zet de houder voor de Smulsteen, in de buurt van de oven, op een stevige ondergrond
  • Gebruik goede ovenwanten bij het uit de oven halen van de Smulsteen
  • De Smulsteen, inclusief houder, krijgt u van de slager in bruikleen. De borg hiervoor is €15,-. Deze ontvangt u terug als de steen ongeschonden en schoon   wordt teruggegeven
  • De Smulsteen niet met afwasmiddel schoonmaken! Enkel een schone doek gebruiken voor schoonmaak. Geen heet water gebruiken!

Boenders, keurslager

Brink 5
7151CR Eibergen
0545471393
0545477295

Openingstijden

maandag 08:00 - 18:00
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 18:00
zaterdag 08:00 - 17:00
zondag Gesloten