Koude en warme buffetten (Door de veranderde richtlijnen zijn buffetten momenteel ook voor kleinere groepen leverbaar)

Koude en Warme Buffetten

Tevens presenteren wij u in deze Party Folder een breed assortiment aan koude en warme buffetten. Deze buffetten worden vanaf een deelname van 10 personen compleet met uitserveerbestek, porseleinen borden, bestek en servetten warm/koud bij u bezorgd en opgehaald. In de prijs van deze buffetten zijn alle transport en materiële kosten inbegrepen in de gemeente Berkelland.

4804 Koud/warm buffet budget

4804 Koud/warm buffet budget

Koud:

  • Rundvleessalade met gevulde eieren
  • Aardappelsalade met gevulde eieren
  • Twee soorten dagverse Rauwkost
  • Knoflook- en Cocktailsaus
  • Vers gebakken Stokbrood en Kruidenboter

Warm:

  • Kipsaté overgoten met een pikante Satésaus
  • Gehaktballetjes in saus
  • Hongaarse Goulash met Rijst
  • Gebakken Krieltjes met Garnituur van de kok

(minimaal 10 personen)

4805 Koud/warm buffet populair

4805 Koud/warm buffet populair

Koud:

  • Huzarensalade met gevulde eitjes gegarneerd
  • Scharreleisalade met Spekjes en gevulde eitjes
  • Toscaanse Pasta Salade
  • Versfruitsalade
  • Twee soorten dagverse Rauwkost
  • Knoflook- en Cocktailsaus
  • Vers gebakken Stokbrood en Kruidenboter
  • Diverse soorten Luxe broodjes

Warm:

  • Kipsaté overgoten met een pikante Satésaus
  • Gehaktballetjes in saus
  • In Roomboter gebakken Schnitzel
  • Runderrollade in Mosterdjus
  • Gebakken Krieltjes met spek, ui en champignons
  • Verse (warme) seizoengroenten

(minimaal 10 personen)

4806 Koud/warm buffet de luxe

4806 Koud/warm buffet de luxe

Koud:

  • Huzarensalade met Aspergeham rolletje
  • Scharreleisalade met spekjes en gevulde eieren
  • Toscaanse Pasta Salade
  • Twee soorten verse Rauwkost
  • Visplateau met o.a. gemarineerde Zalm, Haring, gerookte Makreel
  • Versfruitsalade
  • Knoflook- en Cocktailsaus
  • Vers gebakken Stokbrood en Kruidenboter
  • Diverse soorten Luxe Broodjes

Warm:

  • Kipsaté overgoten met een pikante Satésaus
  • Gebakken kipfilet met Spek omwikkeld in Stroganoffsaus
  • Beenham of Runderrollade in Mosterdjus
  • Varkensmedaillons in Champignonroomsaus
  • Verse (warme) seizoengroenten
  • In de oven met Rozemarijn gegaarde Roseval-aardappel

(minimaal 10 personen)

4807 Koud/warm buffet culinair

4807 Koud/warm buffet culinair

Koud:

  • Huzarensalade met Aspergeham rolletje
  • Zalmsalade met gevulde eieren
  • Toscaanse Pasta Salade
  • Vleesschotel met o.a. Ardennerham en Meloen, Rosbief, Fricandeau en Paté
  • Twee soorten verse Rauwkost
  • Visplateau met o.a. gemarineerde Zalm, Haring, gerookte Makreel en Garnalensalade
  • Versfruitsalade
  • Knoflook- en Cocktailsaus
  • Vers gebakken Stokbrood en Kruidenboter
  • Diverse soorten Luxe broodjes

Warm:

  • Lamsbout Rollade in Rode Wijnsaus
  • Gebakken Kipfilet met Spek in Stroganoffsaus
  • Varkensmedaillons in champignonroomsaus
  • Gebakken Zalmfilet mootjes in Dillesaus
  • Verse (warme) seizoengroenten
  • In de oven met Rozemarijn gegaarde Roseval-aardappels
  • Gebakken Krieltjes met spek, ui en champignons

(minimaal 10 personen)

4811 Koud buffet populair

4811 Koud buffet populair

  • Rundvleessalade, Tonijnsalade, Toscaanse pastasalade
  • Gevulde eieren, Asperge hamrolletjes, Komkommer en Likkepot
  • Schaal gesorteerde Vleeswaren, Ardennerham en Meloen
  • Visplateau met o.a. Haring, gemarineerde Zalm en peper Makreel
  • Vleestomaten met Mozzarella en Basilicum dressing
  • Diverse broodsoorten Luxe broodjes met Kruidenboter en Knoflooksaus

(minimaal 10 personen)

4812 Koud buffet de luxe

4812 Koud buffet de luxe

  • Rundvleessalade, Tonijnsalade, Toscaanse pastasalade, Garnalensalade
  • Gevulde Eieren, Asperge hamrolletjes, Komkommer en Likkepot
  • Schaal gesorteerde Vleeswaren, Parmaham en Meloen
  • Rundercarpaccio met Parmezaanskaas, Pijnboompitten en Balsamico dressing
  • Vitello tonato “Kalfsvlees met Tonijn en Tonijnmayonaise”
  • Visplateau met o.a. Haring, gemarineerde Zalm, peper Makreel
  • Hele gepocheerde Zalm met Schaaldieren mayonaise
  • Vleestomaten met Mozzarella en Basilicum dressing
  • Stokbrood, Kruidenboter en Knoflooksaus
  • Diverse soorten Luxe broodjes

(minimaal 10 personen)

4813 Warm buffet populair

4813 Warm buffet populair

  • Stukje gebakken Kipfilet en verse groenten in zoetzure saus
  • Beenham met een Honingmosterdsaus
  • Varkensoesters met Stroganoffsaus
  • Runderrollade in Mosterdjus
  • Hele Champignons met Spekjes in Knoflook Kruiden saus
  • Krieltjes met spek, ui en champignons
  • Twee soorten dagverse groenten
  • Twee soorten dagverse Rauwkost

(minimaal 10 personen)

4814 Warm buffet de luxe

4814 Warm buffet de luxe

  • Varkensmedaillons met Champignonroomsaus
  • Kipfilet omwikkelt met Spek en Stroganoffsaus
  • Beenham met een Honingmosterd saus
  • Runder Biefstukreepjes in een Jachtsaus
  • Gebakken Zalmfilet in een Dillesaus
  • In de oven met Rozemarijn gegaarde Roseval-aardappels
  • Geroerbakte Rijst met Garnituur
  • Twee soorten verse Groente
  • Twee soorten verse Rauwkost

(minimaal 10 personen)

Boenders, keurslager

Brink 5
7151CR Eibergen
0545471393
0545477295

Openingstijden

maandag 08:00 - 18:00
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 18:00
zaterdag 08:00 - 17:00
zondag Gesloten