Wat dacht u van een barbecuemenu: heerlijk buiten eten met de barbecue binnen handbereik? Een compleet menu met voorgerecht, hoofdgerecht en een lekker toetje. Wij hebben voor u een aantal menu's samengesteld:
Bij de barbecue Achterhoek is het menu gebaseerd op vier stukken vlees per persoon die wij verdelen over volgende soorten: Varkensfilet steak, gekruide speklap, Stroganoffsteak, varkens- of kipsaté, barbecueworst, hamburger (100% rundvlees).
Het geheel wordt compleet opgemaakt met:
(vanaf 10 personen)
Bij deze Achterhoek Smulpan met reepjesvlees is het menu gebaseerd op 400 gram vlees per persoon, die wij verdelen over de volgende soorten: Zwiebelbraten of Beenham met uien, Biefstukreepjes, Shoarmareepjes, Kipreepjes of andere smaken reepjes vlees zoals Gyros.
Het geheel wordt compleet gemaakt met:
(vanaf 10 personen)
Bij deze Vlees en Vis barbecue is het menu gebaseerd op vijf stukken vlees/vis per persoon die wij verdelen over de volgende soorten: Varkensfiletsteak, Stroganoffsteak, Kipsaté, Biefstukspies, Hamburgers (100% rundvlees), Garnalenspies, Zalm in folie en Pangang filet.
Het geheel wordt compleet gemaakt met:
(vanaf 10 personen)
Bij deze luxe all-in barbecue krijgt u vijf stuks vlees per persoon die wij verdelen over de volgende soorten: Gekruide rib/haaskarbonade, entrecote, shaslick en of hawaï spies, gemarineerde kipfilet, gekruide speklap, hamburger (100 % rundvlees), biefstukspies, kip- en/of varkenssaté.
Bij deze luxe all-in barbecue krijgt u vijf stukken vlees per persoon die wij verdelen over de volgende soorten:
Het geheel wordt compleet gemaakt met:
(vanaf 10 personen)