Keurslager culinair

Keurslager Culinair, verse kant-en-klare seizoenmaaltijden of menu's. 

U kunt bij ons terecht voor een gevarieerd aanbod maaltijden en menu's. Allemaal gezond en gemakkelijk eten is gemaakt van verse ingrediënten en passend bij een gezond en gevarieerd eetpatroon houdt in een gevarieerd eetpatroon. Lees hieronder wat het beste bij uw wensen aansluit.

Verse kant en klaar maaltijden

Geen tijd om te koken, of even geen zin? Dan hebben wij in onze winkel een ruim assortiment maaltijden uit eigen keuken voor u. Iedere dag vers bereidt uit de beste ingrediënten met iedere week weer keus uit andere maaltijden, perfect passend bij het seizoen.

Verse kant en klare seizoensmenu's

Ieder seizoen een uitgebreide keuze aan voorgerechten, hoofdgerechten en desserts perfect passend bij het seizoen van dit moment. Iere dag vers gemaakt, in onze eigen keuken, uit de beste ingredieenten. Gemakkelijk online te bestellenen en wanneer u het helemaal gemakkellijk wilt hebben, bezorgen wij de maaltijden voor slechts € 1,75 per keer, bij u thuis. Lees hieronder meer over de mogelijkheden en klik op de butten om de maaltijden te bekijken of te bestellen.

Vaste prijzen & gemak

Bij Keurslager Culinair kunt u kiezen uit drie portiegroottes (klein, middel en groot). Elke portie heeft een vaste prijs, onafhankelijk van het soort gerecht. De portie kan worden aangevuld met een extra stukje vlees en een voor-, bij- en/of nagerecht. Lekker gemakkelijk!

Assortiment

Ons assortiment maaltijden is breed en wisselt regelmatig. De maaltijden komen uit eigen land of streek maar er zijn ook altijd gerechten uit andere delen van de wereld te vinden. Keurslager Culinair bestaat uit Hollandse (stamp)potten, oosterse traktaties, mediterraanse schotels; voor elk wat wils. Elk seizoen staan er nieuwe maaltijden op het menu. Dat maakt gevarieerd eten eenvoudig.

In drie stappen

Met Keurslager Culinair kunt u makkelijk en voordelig thuis culinair te dineren. In drie stappen is de maaltijd in huis: u hoeft alleen maar de favoriete kant-en-klare maaltijd te kiezen, de portiegrootte te bepalen en eventueel aan te vullen met een voor-, bij- of nagerecht. Makkelijk eenpersoonshoudens maar ook voor gezinnen waarvan elk gezinslid een andere smaak en hoeveelheid trek heeft.

Maaltijden

Geen tijd om te koken, of even geen zin? Dan hebben wij in onze winkel een ruim assortiment maaltijden uit eigen keuken voor u. Iedere dag vers bereidt uit de beste ingrediënten met iedere week weer keus uit andere maaltijden, perfect passend bij het seizoen. Wilt u toch zelf snel iets op tafel zetten dan hebben wij voor u de ingrediënten waarmee u snel en gemakkelijk een smaakvolle en voedzame maaltijd op tafel zet. Kwaliteit verzekerd, want wij werken uitsluitend met hoogwaardige, verse ingrediënten.

Wekelijks vindt u bij ons b.v.:

  • (Seizoens)stampotten
  • Italiaanse pasta gerechten
  • Runderhachée
  • Chinese gerechten
  • Erwtensoep ( herfst- en winterperiode)
  • Ovenschotels

en nog veel meer,

Boenders, keurslager

Brink 5
7151CR Eibergen
0545471393
0545477295

Openingstijden

maandag 08:00 - 18:00
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 20:00
zaterdag 08:00 - 17:00
zondag Gesloten